Oferta Weselna

Oferta Weselna 2019

Menu I

Na powitanie
• Wino musujące
• Chleb z solą, kieliszek z wódką i wodą

Zupa (serwowana)
• Krem z pomidorów z białą Mozzarellą

Danie główne (serwowane na paterach)
• Polędwiczki wieprzowe nadziewane wędzonym serem i suszonymi pomidorami w sosie prowansalskim
• Filet z kurczaka nadziewany szpinakiem i serem Feta w sosie serowym
• Dorsz w czerwonym Pesto z płatkami prażonych migdałów
• Ziemniaki gotowane z koperkiem
• Ziemniaki pieczone
• Mieszanka sałat z rucolą, czerwoną cebulą, pomidorem, Fetą i oliwą z oliwek
• Coleslaw
• Warzywa gotowane

Przekąski zimne (serwowane do stołu lub w formie stołu szwedzkiego)
• Mięsa pieczone: schab ze śliwką, karkówka marynowana w ziołach, rolada z boczku
• Fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo – migdałowej z dipem ziołowym
• Ruloniki z tortilli z łososiem wędzonym i serkiem Mascarpone
• Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym, ogórkiem i drobno siekaną cebulką
• Roladki z cukinii faszerowane Mozzarellą i suszonymi pomidorami
• Krążki świeżego ogórka z pastą serowo – łososiową
• Krewetki w cieście ziemniaczanym z sosem słodko – pikantnym
• Sałatka śledziowa z mango i awokado
• Śledziowe rolmopsy w occie
• Koreczki tradycyjne (wędlina, ser, warzywa konserwowe)
• Koreczki z pomidorka koktajlowego, Mozzarelli i bazylii
• Sałatka grecka
• Sałatka meksykańska z makaronem, czerwoną fasolą i kukurydzą
• Sałatka gyros z kurczakiem
• Dodatki: pieczywo jasne i ciemne, masło, chrzan, ćwikła

Ciepłe wejście I (serwowane)
• Pikantna gulaszowa z pieczywem

Ciepłe wejście II (w formie stołu szwedzkiego)
• Szaszłyki wieprzowe z pieczarkami, cebulką i papryką
• Polędwiczki drobiowe w panierce biszkoptowej
• Klopsiki z cukinii i kaszy jaglanej na pomidorowej salsie
• Kluseczki Gnocchi w sosie śmietanowym
• Naleśniki meksykańskie
• Panierowane kapelusze pieczarek nadziewane szynką i serem Mozzarella

Napoje gorące
• Kawa rozpuszczalna z dodatkami (mleko, cukier biały i trzcinowy)
• Herbata czarna i smakowa z dodatkami (cytryna, cukier biały i trzcinowy)

Napoje zimne
• Soki owocowe/napoje gazowane/woda mineralna

Słodkości
• Ciasto (różne rodzaje)

Całkowity koszt powyższej propozycji menu wynosi:
Do 49 osób – 145,00 zł/os.
50-99 osób – 135,00 zł/os.
Od 100 osób – 125,00 zł/os.

Cena przyjęcia Weselnego obejmuje:
• Przygotowanie stołów zasiadanych i szwedzkich (białe obrusy, falbany ozdobne, bieżniki dekoracyjne, serwetki Duniline, lustra dekoracyjne, przyozdobienie krzeseł Młodej Pary),
• Pełną zastawę stołową do powyższego menu,
• Serwis kelnerski do 12h.

Menu II

Na powitanie
• Wino musujące
• Chleb z solą, kieliszek z wódką i wodą

Zupa (serwowana)
• Rosół drobiowy z makaronem

Danie główne (serwowane na paterach)
• De’volaille
• Tradycyjny schabowy z pieczarkami
• Karkówka w sosie własnym
• Ziemniaki gotowane z koperkiem
• Ziemniaki smażone
• Buraczki
• Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem, papryką i kukurydzą (sos winegret)
• Kapusta zasmażana

Przekąski zimne (serwowane do stołu lub w formie stołu szwedzkiego)
• Mięsa pieczone: schab ze śliwką, karkówka marynowana w ziołach, rolada z boczku
• Fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo – migdałowej z dipem ziołowym
• Deska serów żółtych i pleśniowych
• Ruloniki z tortilli z szynką i suszonymi pomidorami
• Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym, ogórkiem i drobno siekaną cebulką
• Tymbaliki drobiowe
• Śledzik w olejku z cebulką i pieprzem ziołowym
• Śledziowe rolmopsy w occie
• Ryba po grecku
• Ryba w galarecie
• Koreczki tradycyjne (wędlina, ser, warzywa konserwowe)
• Sałatka grecka
• Tradycyjna sałatka jarzynowa
• Sałatka gyros z kurczakiem
• Dodatki: pieczywo jasne i ciemne, masło, chrzan, ćwikła

Ciepłe wejście I (serwowane)
• Żurek z białą kiełbasą, jajkiem i pieczywem

Ciepłe wejście II (w formie stołu szwedzkiego)
• Pikantne pałki z kurczaka
• Kotlety mielone w krążkach cebuli nadziewane gorącym serem
• Miruna przekładana szpinakiem zapiekana Mozzarellą
• Bigos Staropolski
• Krokiety z serem i pieczarkami
• Panierowane kapelusze pieczarek nadziewane szynką i serem Mozzarella

Napoje gorące
• Kawa rozpuszczalna z dodatkami (mleko, cukier biały i trzcinowy)
• Herbata czarna i smakowa z dodatkami (cytryna, cukier biały i trzcinowy)

Napoje zimne
• Soki owocowe/napoje gazowane/woda mineralna

Słodkości
• Ciasto (różne rodzaje)

Całkowity koszt powyższej propozycji menu wynosi:
Do 49 osób – 145,00 zł/os.
50-99 osób – 135,00 zł/os.
Od 100 osób – 125,00 zł/os.

Cena przyjęcia Weselnego obejmuje:
• Przygotowanie stołów zasiadanych i szwedzkich (białe obrusy, falbany ozdobne, bieżniki dekoracyjne, serwetki Duniline, lustra dekoracyjne, przyozdobienie krzeseł Młodej Pary),
• Pełną zastawę stołową do powyższego menu,
• Serwis kelnerski do 12h.

Menu III

Na powitanie
• Wino musujące
• Chleb z solą, kieliszek z wódką i wodą

Zupa (serwowana)
• Rosół drobiowy z makaronem

Danie główne (serwowane na paterach)
• Tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami
• Gordon blue z kurczaka w panierce orzechowej
• Filet z dorsza przekładany szpinakiem zapiekany serem
• Kotlety z soczewicy w sosie pomidorowym
• Ziemniaki gotowane z koperkiem
• Ziemniaki pieczone
• Ziemniaki smażone
• Buraczki
• Mizeria
• Kapusta zasmażana

Przekąski zimne (serwowane do stołu lub w formie stołu szwedzkiego)
• Mięsa pieczone: schab ze śliwką, karkówka marynowana w ziołach, rolada z boczku
• Fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo – migdałowej z dipem ziołowym
• Deska serów żółtych i pleśniowych
• Ruloniki z tortilli z szynką i suszonymi pomidorami
• Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym, ogórkiem i drobno siekaną cebulką
• Tymbaliki drobiowe
• Śledzik w olejku z cebulką i pieprzem ziołowym
• Śledziowe rolmopsy w occie
• Ryba po grecku
• Ryba w galarecie
• Koreczki tradycyjne (wędlina, ser, warzywa konserwowe)
• Sałatka grecka
• Tradycyjna sałatka jarzynowa
• Sałatka gyros z kurczakiem
• Dodatki: pieczywo jasne i ciemne, masło, chrzan, ćwikła

Ciepłe wejście I (serwowane)
• Gulaszowa z pieczywem

Ciepłe wejście II (w formie stołu szwedzkiego)
• Szaszłyk z kabaczka, indyka i sera Mozzarella
• Gołąbki z kaszą gryczaną i mięsem w sosie pomidorowo – żurawinowym
• Pierogi ruskie z cebulką
• Warzywa ratatouille
• Pieczony ziemniak zapiekany z serem
• Zapiekane pieczarki z serem Brie oraz pietruszką

Ciepłe wejście III (serwowane)
• Barszcz czerwony czysty
• Krokiety z serem i pieczarkami

Napoje gorące
• Kawa rozpuszczalna z dodatkami (mleko, cukier biały i trzcinowy)
• Herbata czarna i smakowa z dodatkami (cytryna, cukier biały i trzcinowy)

Napoje zimne
• Soki owocowe/napoje gazowane/woda mineralna

Słodkości
• Ciasto (różne rodzaje)
• Mini deserki (Panna Cotta, Tiramisu)
• Patery owoców świeżych

Całkowity koszt powyższej propozycji menu wynosi:
Do 49 osób – 165,00 zł/os.
50-99 osób – 155,00 zł/os.
Od 100 osób – 145,00 zł/os.

Cena przyjęcia Weselnego obejmuje:
• Przygotowanie stołów zasiadanych i szwedzkich (białe obrusy, falbany ozdobne, bieżniki dekoracyjne, serwetki Duniline, lustra dekoracyjne, przyozdobienie krzeseł Młodej Pary),
• Pełną zastawę stołową do powyższego menu,
• Serwis kelnerski do 12h.

Opcje dodatkowo płatne:
• Alkohol,
• Profesjonalną obsługę barmańską wraz z pokazem,
• Tort Weselny,
• Fontanna czekoladowa,
• Stół wiejski,
• Foto-budka,
• Dekoracje kwiatowe,
• Przygotowanie ścianki za Parą Młodą,
• Białe pokrowce na krzesła,
• Poprawiny.

Poprawiny – menu I

Zupa
• Żurek z jajkiem i białą kiełbasą

Dania z grilla
• Mini szaszłyki wieprzowe z boczkiem i cebulką
• Karkówka
• Grillowana pierś z kurczaka w ziołach
• Kiełbasa z grilla
• Kaszanka z cebulką
• Pieczone ziemniaki w folii
• Warzywa grillowane z przyprawami (cukinia, bakłażan, cebula, papryka, pieczarki)

Dodatki do dań z grilla
• Surówka z kapusty pekińskiej
• Surówka z czerwonej kapusty
• Ketchup, musztarda, sos czosnkowy, tzatziki, sos koktajlowy
• Pieczywo jasne i ciemne

Przekąski zimne
• Krążki świeżego ogórka z pastą serowo – łososiową
• Tartinki na krążkach pumpernikla z pastą paprykową i oliwką
• Tartinki w słonych babeczkach z pastą szczypiorkową i różyczkami wędzonego łososia
• Koreczki z kuleczek mięsnych w sezamie z mini warzywami konserwowymi
• Koreczki tradycyjne: wędlina, ser żółty, warzywa konserwowe
• Sałatka gyros
• Warstwowa sałatka z tuńczykiem, cebulką, jajkiem, majonezem i zielonym groszkiem

Napoje gorące
• Kawa rozpuszczalna z dodatkami (mleko, cukier biały i trzcinowy)
• Herbata czarna i smakowa z dodatkami (cytryna, cukier biały i trzcinowy)

Napoje zimne
• Soki owocowe/napoje gazowane/woda mineralna

Całkowity koszt powyższej propozycji menu wynosi: 69,00 zł/os.

W podanej wycenie zapewniamy Państwu:
– przygotowanie stanowiska grillowego wraz z całym potrzebnym sprzętem,
– zastawę stołową do powyższego menu,
– przygotowanie stołów zasiadanych i stołu szwedzkiego,
– serwis kelnerski do 8h.

Poprawiny – menu II

Zupa
• Żurek z jajkiem i białą kiełbasą

Danie główne
• Grillowany schab w boczku serwowany z puree ziemniaczano – pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty

Napoje gorące
• Kawa rozpuszczalna z dodatkami (mleko, cukier biały i trzcinowy)
• Herbata czarna i smakowa z dodatkami (cytryna, cukier biały i trzcinowy)

Napoje zimne
• Soki owocowe/napoje gazowane/woda mineralna

Słodkości
• Ciasto (różne rodzaje)

Całkowity koszt powyższej propozycji menu wynosi: 50,00 zł/os.

W podanej wycenie zapewniamy Państwu:
– przygotowanie stanowiska grillowego wraz z całym potrzebnym sprzętem,
– zastawę stołową do powyższego menu,
– przygotowanie stołów zasiadanych i stołu szwedzkiego,
– serwis kelnerski do 5h.

Pobierz lub wydrukuj naszą ofertę: Oferta Weselna 2019